Ideje pretvaramo u realnost

Volimo to učiniti osobnim

Pomoću naše usluge vaše će poslovanje biti primijećeno u digitalnom svijetu jer genijalnim dizajnerskim rješenjima osiguravamo prepoznavanje i utjecaj na vašu marku. Nudimo mnoštvo prilagodljivih dizajnerskih rješenja s naglaskom na stvaranje web stranice koja će odgovarati vašoj tvrtkii, a pritom će privući veliki broj posjetitelja. Naš tim radi s vama sve dok ne budemo imali savršen dizajn za vaše potrebe.

Svaki projekat predstavlja svoje ciljeve, publiku i mogućnosti. Naš pristup velikim projektima započinje vremenski testiranim procesom koji otkriva i rješava neočekivano.
Svaki od naših projekata započinjemo razumijevanjem vaših želja, potreba i ciljeva. To radimo usko surađujući s vama kako bismo bili sigurni da smo svi na istoj stranici.

01

Poslušati Vaše želje

Najbitniji korak je komunikacija. Nakon pomnog slušanja Vaših želja i potreba, radi se okvirni plan mogućeg izgleda i funkcionalnosti same web stranice. Vrlo je bitno napravit shemu, kako bi stranica imala sve potrebne funkcije i bila Vaša reklama u danjašnjem svijetu web.a

02

Razrada i ponuda

Poslušavši Vaše želje i prohtjeve, izradit ćemo u najkraćem mogućem roku ponudu, te Vam predočiti, što sve uključuje izrada, a što kasnije održavanje stranice, kako bi uvijek bila sigurna, ispravna i svježeg izgleda.

03

Realizacija

Posao je dogovoren i kreće se u rad. Klijent je dostavio tražene tekstove, fotografije….Ukoliko nemate logo ,nema problema, jer Studio Restart se bavi i grafičkim dizajnom, te ćemo Vam moći ponuditi i izradu logotipa, te izraditi knjigu standarda. Dobivate pristupne podatke za upravljačku ploču, te možete pratiti kako nastaje Vaša stranica.

04

Testiranje

Po završetku izrade stranice, vrši se testiranje iste, te ukoliko ste zadovoljni , stranice ide Van, a tako postajete i Vi dio velike ON-LINE familije. Nakon toga slijedi tehničko održavanje . Ukoliko imate kroz neko vrijeme, dodatne želje, slobodno nam se obratite, a mi ćemo Vam pomoći u najkraćem roku.

Pogledajte što još nudimo

Brandiranje

Grafički dizajn

Oslikavanje

medium paket
od 4.000,00 kn
WEB DIZAJN
Jednostavna stranica sa naslovnicom i do 10 podstranica
Obrada Vaših podataka i sadržaja za web stranicu i prilagodba sa smjernicama brenda
Izrada kontakt obrazaca
Izrada Google mape
Implementacija GDPR-a
Osnovni podaci, povijest i struktura poduzeća, djelatnosti itd., asortiman proizvoda i usluga
Jednojezična web stranica s mogućnosti nadogradnje