Sublimacijski tisak

Sublimacija je već dugi niz godina prisutna kao tekstilna inačica tiska na umjetne materijale kao što su poliester i razne mješavine sličnih materijala. Razvojem tehnologije tiska iz role sublimacija se nakon Eco Solventa nametnula kao nasljednik te vrste tiska. Sublimacija koristi materijale koji su isključivo rađeni od tekstila, ili tekstilnih supstanca, te kod printanja ne koriste Eco solvent boje, nego boje na vodenoj bazi koje su ekološki puno prihvatljivije nego bilo koje druge. Iz tog se razloga sublimacija ubraja kao nova generacija tekstilnog tiska i oslikavanja raznih vrsta tekstilnih materijala koji mogu biti otisnuti iz jednog komada te onda sašiveni u konačni proizvod.

Tisak na šalice (Sublimation Mug print)

Šalice sa tiskom. Tisak na šalice radimo tehnikom sublimacijskog foto tiska, na kvalitetne sublimacijske šalice. Kao dugogodišnja tvrtka koja se bavi prodajom opreme i materijala za sublimacijski tisak, možemo vam ponuditi i kvalitetan tisak na šalice iz naše ponude. Motive koje bi tiskali na šalice birate sami, a mi vam nudimo mogućnost kombiniranja motiva po kutijama, sve kako bi vam omogućili raznolikost i mogućnost bolje prodaje Vašim krajnjim kupcima.

Šalice sa tiskom

Cijene usluge tiska na šalice zatražite putem e-maila. Šalice sa tiskom su odličan  marketinški proizvod koji se koristi za promociju tvrtki i obrta. Šalice koje koristimo i prodajemo te na iste i tiskamo, vrhunske su AAA kvalitete, certificirane za pranje u perilicama posuđa. Obzirom na količinu lagera naših šalica u kratkom vremenskom roku možemo odraditi veće količine. Tehnika kojim tiskamo je tehnika sublimacije. Ovom tehnikom možemo postići gotovo fotografsku kvalitetu otiska na šalici. Osim višebojnih vektorskih grafika, možemo bez problema odraditi i kompleksnije grafike sa raznim rasterskim prijelazima i gradijentima u nježnim tonovima.

Emajlirani Vintage lončeki

Uz šalice nudimo uslugu tisak na emajliranje metalne lončićee. Ova vrsta promotivnog proizvoda postala je vrlo popularna, radi svojeg interesantnog vintage izgleda što jednostavno budi uspomene na dane djetinjstva, na topli kakao ili netom ugrijano mlijeko, koje su nam pripremale bake.

Sublimacija na pamuk (Sublimation on Cotton

Ostale vrste sublimiranja

Osim gore navedenih primjera, u mogućnosti smo sublimirati i razne ostale materijale kao:

  • jastuci
  • dječji bodiji
  • kravate
  • podloge za miš
  • kape
  • vezice
  • magneti
  • krigle…

FOTOGRAFIJE PREUZETE SA STRANICE DOBAVLJAČA (www.sublimiraj.me)