Vizualni identitet

Vaše tvrtke i način na koji prezentirate proizvode i usluge, uvijek određuje koliki uspjeh možete postići u odnosu na konkurenciju.
Dizajn logotipa i primjena

Logo predstavlja identitet Vaše tvrtke koji pozitivno ili negativno utječe na prvi dojam koji će potencijalni kupci stvoriti o Vašem poslovanju. Ključ uspjeha leži u tome da budete prepoznatljivi i drugačiji od drugih, jer da biste bili uspješni u poslu morate dobro promovirati svoj proizvod ili uslugu. Učinkovit logotip izdvaja vaše poslovanje od konkurencije i stvara dojam profesionalnosti, autoriteta i vjerodostojnosti.

Identifikacija branda

 Logo predstavlja vaš brend i uspostavlja ga u svijesti potrošača.

Ako razmislite o velikim tvrtkama našeg vremena poput Coca-Cole, McDonald’sa, Forda, shvatit ćete da su neizbrisivo utisnule svoj logo u svijest potrošača zbog načina i intenziteta na koji ga promoviraju. Neizostavan dio vašeg logotipa trebao bi biti naziv vaše tvrtke i eventualno vaš marketinški slogan, kako bi ga potrošači naučili povezati s vašim poslovanjem.

Naša usluga uključuje:

Jedinstven i kreativan dizajn knjige standarda, odnosno dizajn kompletnog vizualnog identiteta Vaše tvrtke. To uključuje dizajn logotipa i njegovu primjenu na materijale za poslovnu komunikaciju:

Dizajn posjetnice


Dizajn memoranduma

Dizajn kuverte

Dizajn mape

Razrada vašeg identiteta može se proširiti na alate za izravni marketing kao što su:

Dizajn bilborda

 

Dizajn kataloga

Dizajn letaka

Dizajn propagandnog materijala