Web stranice

Dobra web stranica zarađuje, prosječna web stranica ne čini ništa. Ako nemate dobru web stranicu ili internetsku trgovinu koja je jednostavna za korištenje, praktički ste nevidljivi za svoju ciljnu skupinu i svakodnevno pasivno gubite novac.

Grafički dizajn

Vizualni identitet vaše tvrtke i način na koji prezentirate proizvode i usluge uvijek određuje količinu uspjeha koju možete postići u odnosu na konkurenciju.

Digitalni tisak

Digitalni tisak je takozvani tisak 21. stoljeća. Njegova je glavna svrha omogućiti tiskanje manjeg broja reklamnih materijala, poput: vizitki, letaka, kataloga, plakata itd., Po vrlo povoljnim cijenama.

XXL Print

XXL folije obuhvaćaju široku grupu vrsta materijala za tisak iz role. Veliki broj folija različitih karakteristika i za različite primjene. Izaberi foliju prema svojim potrebama. Preko 500 vrsta, boja i namjena.

Tisak na majice

Dobar dizajn i profesionalni oslikana majica, jakna, i sl. povećat će vrijednost Vaše tvrtke . Dugogodišnje iskustvo daje nam do znanja kako odabrati pravu tehniku ​​tiska za svaki materijal i vrstu odjevnog predmeta.

Sublimacija

Sublimacijski print na razne predmete, koji su idealni ili za Vašu upotrebu, ili za razne poklone. Tisak i aplikacija na razne predmete. Kape, salice, magneti, vrećice, kutijice…. Idealno za male ili srednje serije.