GRAFIČKI DIZAJN

GRAFIČKI dizajn

Vizualni identitet vaše tvrtke i način na koji prezentirate proizvode i usluge uvijek određuju količinu uspjeha koji možete postići u odnosu na konkurenciju.

Dizajn i primjena logotipa

Logotip predstavlja identitet vaše tvrtke koji pozitivno ili negativno utječe na prvi dojam koji će o vašem poslu oblikovati potencijalni kupci. Ključ uspjeha leži u prepoznatljivosti i razlikovanju od drugih, jer da biste bili uspješni u poslu, morate dobro promovirati svoj proizvod ili uslugu. Učinkovit logo razlikuje vaše poslovanje od konkurencije i stvara dojam profesionalnosti, autoriteta i vjerodostojnosti.

Naša usluga uključuje:

Jedinstven i kreativan dizajn knjige standarda, tj. Dizajn cjelovitog vizualnog identiteta vaše tvrtke. To uključuje dizajn logotipa i njegovu primjenu na materijalima za poslovnu komunikaciju:

Dizajn posjetnica

Posjetnica ili vizitka uobičajen je, ali često zanemaren komadić papira za prenošenje podataka fizičkim putem. Prvi dojam je ono što se pamti i upravo zato mnoge tvrtke posvećuju puno pažnje kod osmišljavanja i same izrade svojih vizitki. Standardna vizitka trebala bi na papiru veličine 90×50 mm sadržavati sliku vašeg poslovanja.

Dizajn mapa

Prilikom dizajna poslovne mape promišljamo o tome kako se poigrati izgledom same mape. Čak i malim intervencijama može se postići efekt zaigranosti, što ukazuje na uloženi trud. Atraktivan dizajn poslovne mape pridonijet će prepoznatljivosti, ali i prijenosu filozofije Vašeg poslovanja javnosti.

Dizajn memoranduma

Memorandumi su poslovni dokumenti koji se koriste unutar tvrtke za izvještaje, objave, ponude, predračune, račune, odgovore na upite i slično, bilo u tiskanom obliku ili elektroničkom obliku putem e-maila. Stoga je dizajn memoranduma vrlo bitan kao vjerojatno prva prezentacija vaše tvrtke..

OKVIRNI CJENIK USLUGA

Većina konkurentnih tvrtki se specijalizirala za nekoliko vrsta grafičkog dizajna ili samo za neke tehnike pripreme za tisak.No kao što i možete zaključiti cijena grafičkog dizajna vrlo varira od tvrtke do tvrtke a da ne govorimo o kvaliteti usluge.

Izrada logotipa

Izrada jednostavnijeg logotipa sa do 5 grafičkih rješenja – dizajn prijedloga, do 2 revizije ili korekcije. Izrada u vektorskom obliku crno-bijele i u boji varijante loga.

1300 kn +pdv

Dizajn knjiga

Grafičko oblikovanje i priprema za tisak knjige za minimalno 60 stranica, grafička obrada teksta, odabir fontova i naslova, prijelom teksta, numeracija, izrada sadržaja, impresuma…

25 kn po stranici +pdv

Dizajn vizitki, memoranduma, kuverti cijena

Dizajniranje materijala koji će poboljšati vaš vizualni identitet tvrtke ukomponirane s pripremom za tisak koja će vam uštediti cijenu tiska, te odabir materijala poput papira i kombinacije različitih tehnika tiska.

100,00 kn po satu +pdv

Dizajn promidžbenih letaka

Letci i flyeri moraju biti efektivnog dizajna kako bi privukli pažnju, jer im je to i namjena.

100,00 kn po satu +pdv

Dizajn naljepnica

Dizajniranje naljepnica ovisno za namjenu naljepnice..

100,00 kn po satu +pdv

Dizajn cjenika za ugostitelje

Dizajn te izrada probnog otiska cjenika, te implementacija QR coda na naljepnici.

180,00 kn po satu +pdv