danas je fotografija, važnija no ikad..

Fotografija govori više no 1000 riječi…

Profesionalne studijske fotografije naša su svakodnevnica i neophodne su kako bi se izrazila puna ljepota i potencijal određenog motiva. Sama potreba za nečim lijepim potaknula je ljude da uživaju u detaljima. Studijske fotografije, a i one terenske veoma su važne za dočaravanje ljepote motiva koji se fotografira..

Mislite se baviti manekenstvom ili se već bavite, a nemate gdje obaviti povoljno i profesionalno fotografiranje, mi smo pravi odabir za Vas, jer osim samog fotografiranja sve fotografije biti će dodatno obrađene i osim obrade i foto sessiona nudimo Vam i razne vrste albuma i book-ova gdje možete na najbolji moguči način prezentirati svoje zamisli.

Studijska fotografija....

01

Studijska fotografija

Da bi se proizvod ili usluga predstavio u najboljem svijetlu, dobra fotografija je neophodna. Osim vrhunske opreme u našem studiju, imamo u ponudi i prenosice mini studije, kako bi mogli napraviti snimanje ili kod Vas ili na nekoj drugoj lokaciji.

02

Snimanjeturističkih objekata

Fotografija je osnovni element iznajmljivanja svakog dobrog objekta. Nudimo profesionalno fotografiranje unutarnjih i vanjskih prostora te posebno atraktivno fotografiranje iz zraka. Dobar video ili katalog fotografija čini ono što niti jednom drugom mediju ne uspijeva. Emotivno uvlači gledatelja kroz svoju priču i time obogaćuje cijeli dojam samog objekta za iznajmljivanje.

03

Snimanje i editiranje videa

Nudimo snimanje video materijala za razne namjene. Osim snimanja video materijala sa raznom opremom, bavimo se i montažom video klipova, po Vašoj želji. Posjedujemo raznu profesionalnu opremu.

04

Snimanje dronom

Osim klasičnih vrsta snimanja fotografija i videa, u ponudi imamo i mogućnost snimanja iz zraka. Bez obzira, dali se radi o fotografiji ili videu, snimke sa dronom daju kompletno novu dimenziju željenog kadra. Dron je opremljen 3-osnim stabilizatorom, te kamerom koja snima do 4K rezolucije. Za rad sa dronom posjedujemo dozvolu, za let na siguran način

Pogledajte galerije

Jet Ski fotografija

Snimanje proizvoda za web

Snimanje za singl Sandi Cenov

Art na drugačiji način